Steenbakkerstraat 6
2851 AX Haastrecht
T : 0182 - 501808
M : 06 53 28 61 88
E : info@warmtebronhaastrecht.nl
 

Dakbedekking


Warmtebron Haastrecht BV is gespecialiseerd in aanleg, onderhoud, inspectie en innovatie van alle gangbare vormen van dakbedekking, zowel voor eenvoudige tot meer complexe dakvormen.
 
Zowel voor particulieren als kleine bedrijven verzorgen wij de dakbedekking van platte of hellende daken, met bitumineus, kunststof, zinkwerk, shingels of stalen dakpannen. Ook voor lekkage of andere problemen met uw dak kunt u bij ons terecht.
 
Onze werkwijze:
Elk dakbedekkingsproject is uniek en vereist een aparte aanpak en uitwerking. Wanneer u ons inhuurt, volgen wij globaal de volgende stappen:
Wij gebruiken alleen duurzame materialen die voldoen aan de hoogste kwaliteits- en isolatienormen. Voor de door ons aangebrachte dakbedekkingsconstructies garanderen wij vakwerk op maat, optimale zekerheid, permanente veiligheid en optimale waterdichtheid.
 
Jaarlijks onderhoud
Om onverwachte schade te voorkomen en de levensduur van uw dakbedekking te vergroten, bieden wij u de mogelijkheid een jaarlijks onderhoudscontract af te sluiten.
 
Meer informatie?
Wilt u meer informatie, of wilt u dat wij contact met u opnemen? Maak uw interesse dan kenbaar via het contactformulier. Bellen kan natuurlijk ook.


 Nefit SEI erkend_installateur Uneto-Vni

Ontwerp en Realisatie: Interforce