Steenbakkerstraat 6
2851 AX Haastrecht
T : 0182 - 501808
M : 06 53 28 61 88
E : info@warmtebronhaastrecht.nl
 

Centrale Verwarming


Bij Warmtebron Haastrecht BV kunt u terecht voor installatie, reparatie en regulier onderhoud van uw centrale verwarming. Wij werken nauw samen met een aantal gerenommeerde leveranciers van hoog-rendement CV-ketels en radiatoren. Daardoor kunt u kiezen uit een groot assortiment van diverse merken, tegen aantrekkelijke prijzen.


CV1
CV1

 
       

Advies op maat
Vanzelfsprekend adviseren wij u uitgebreid over de mogelijkheden van verschillende CV-installaties, rekening houdend met uw woon- of bedrijfssituatie, uw wensen wat betreft watergebruik, vermogen en rendement van de ketel, afmetingen, gewicht, enzovoorts
Onze werkwijze
Voor elk installatie- of verwarmingsproject volgen wij globaal de volgende stappen: Jaarlijks onderhoud
Als eigenaar van uw woning of bedrijfspand bent u zelf verantwoordelijk voor de technische staat en veiligheid van uw installatie. Om onverwachte problemen te voorkomen en de levensduur van uw CV-installatie te vergroten, bieden wij u de mogelijkheid een jaarlijks onderhoudscontract af te sluiten.
 
Meer weten over onze CV diensten?
Wilt u uitgebreid door ons worden geïnformeerd? Neem dan contact met ons op, of maak uw interesse kenbaar via het contactformulier.


 Nefit SEI erkend_installateur Uneto-Vni

Ontwerp en Realisatie: Interforce